مدرسه متوسطه دوم دخترانه مهر با بکارگیری روش‌های نوین آموزشی، متدهای مهندسی آموزشی و ارائه الگویی نو و مناسب با شرایط قرن جدید، بستری مناسب برای رشد و بالندگی جوانان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در سطح عالی است.

علاوه بر آن این مکان آموزشی با بهره‌گیری از کادر و دبیران متعهد و مجرب و سیستم آموزشی هوشمند مدرسه‌محور، نمونه‌ای بارز از نظام تحول آموزشی است.

به منظور آشنایی با رئوس عمده‌ی برنامه‌ها و سیاست‌های این دبیرستان، خلاصه‌ای از آن‌ها به اطلاع شما می‌رسد تا با آگاهی و انطباق خود با آن‌ها و هماهنگی با برنامه‌های مؤثر دبیرستان، گام‌های برنامه‌ریزی شده و مستحکمی بردارید و خود را از زمان شروع کار برای استفاده از تمام توان کم‌نظیرتان آماده نمائید، تا با جدّیت دانش‌آموزان، مشارکت و نظارت خانواده‌های گرامی و مساعدت همکاران محترم نتایج مطلوبی به دست آوریم.

1. در برنامه‌ریزی درسی سال تحصیلی 1402-1401 متوسطه دوم، علاوه بر ساعات رسمی آموزشی و پرورشی، برای ایجاد هماهنگی لازم بین اطلاعات دانش‌آموزان که از مدارس و مناطق مختلف می‌باشند و نیز افزایش آموخته‌های علمی آنان در برخی از دروس مانند: ریاضی، فیزیک، شیمی، عربی و زبان انگلیسی و در برخی فعالیت‌های فوق برنامه اعم از: کار مباحثه و ریاضی فوق‌العاده ساعات اضافه‌تری در نظر گرفته شده است که ساعات اختصاص یافته میزان اهمیت آن‌ها را می‌رساند.
  2. برای دستیابی به اهداف فوق در پایگاه تابستانی نیز برخی از دروس اختصاصی و عمومی منظور گردیده و تدریس شده است.
  3. جهت آمادگی و آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با آزمون‌های تستی، علاوه بر آن که برای بعضی از دروس ساعت تست اختصاص یافته، آزمون‌های ادواری استانداردی نیز در نظر گرفته شده است.
  4. برای برنامه‌ریزی درسی و مشاوره‌ی دانش‌آموزان (فردی و گروهی) در امور آموزشی توجه خاصی خواهد شد.
  5. به منظور مشارکت فعال دانش‌آموزان در امور آموزشی از هر کلاس دو نفر نماینده انتخاب شده، در جلسات منظمی وضعیت آموزشی و انضباطی کلاس‌ها به طور مداوم با حضور معاون آموزشی و مسئول پایه، بررسی و ارزیابی شده و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
  6. با تشخیص دبیران محترم در دروس مختلف، علاوه بر آنچه در جدول مواد درسی و فوق برنامه آمده است، چنانچه در بعضی از دروس نیاز به کلاس‌های جبرانی باشد، ضمن اطلاع‌رسانی به موقع به اولیاء محترم، این کلاس‌ها در نوبت بعد از ظهر ایام هفته و یا در روزهای تعطیل برگزار خواهند شد.
  7. این کلاس‌ها به منظور جبران عقب ماندگی احتمالی دانش‌آموزان علی‌الخصوص در دروس پایه و بعضاً در دروس عمومی به تشخیص شورای آموزشی پایه در خلال ایام هفته تشکیل خواهد شد.
  8. به منظور قضاوت و داوری در مورد آموخته‌ها و تغییر رفتار دانش‌آموزان، در جهت نیل به اهداف آموزشی، ارزشیابی‌هایی از آموخته‌های آنان با توجه به طرح فرآیند محوری به صورت ارزشیابی‌های تشخیصی، تکوینی و پایانی به عمل می‌آید که به دو روش تستی و تشریحی و با استفاده از انواع سوالات عینی و تشریحی انجام می‌گیرد.

اهداف آزمون‌ها

• آموزش و تمرین و کسب مهارت در روش‌های حل مسئله و تست زنی در مورد دروس مختلف جهت کسب مهارت و تسلط.
  • بالا بردن استعداد و تقویت بنیه‌ی علمی دانش‌آموزان.
  • ارزشیابی از آموخته‌های دانش‌آموزان.
  • آگاهی اولیاء دانش‌آموزان از میزان پیشرفت‌های آموزشی.
  • تقویت انگیزه، روحیه‌ی تلاش و ایجاد رقابت‌های سالم در دانش‌آموزان.
  • شرکت فعال و مستمر به صورت روزانه، هفتگی و ماهیانه در فعالیت‌ها و پرسش‌های کلاسی و آزمون‌ها.
  •  ارائه نتایج ارزشیابی آزمون‌ها به صورت ماهیانه از طریق سایت دبیرستان و یا حضوری و همچنین ارائه نتایج آزمون‌های پایانی فقط به صورت حضوری خدمت اولیاء محترم.

آئین‌نامه‌ی آموزشی دبیرستان مهر

مرام نامه مجتمع آموزشی مهر

با توکل به خداوند مهربانیها

" برآنیم تا با برنامه ریزی های لازم دخترانی فرهیخته، خودباور، مطمئن به نفس، آشنا با شان و منزلت خود، مودب به مبادی آداب، خود کنترل، شاد، مسئول و آشنا با فرهنگ اسلامی و ایرانی را به فرداها بسپاریم ."