ماهنامه مهر - شماره 5

در این شماره‌ی "ماهنامه مهر" به گزارش عملکرد آموزشی بهمن ماه، ارائه کارنامه آزمون‌های ترم اول، ساخت کلیپ تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر و زن، برگزاری وبینارهای تخصصی مختلف و ... پرداخته شده است.

مهرنامه

ششمین شماره مهرنامه مقطع دبستان در تاریخ یکم اسفند ماه منتشر شد در این مهرنامه تمامی فعالیت های بهمن ماه در قالب pdf ارائه گردیده است

ماهنامه بهمن 99

عملکرد بهمن ماه متوسطه اول - سال تحصیلی 1400-1399 خلاصه ای از فعالیت ها و نحوه اجرای برنامه ها، کلاس های متوسطه اول مهر در این فایل قرار دارد.

عملکرد ترم اول متوسطه اول

عملکرد ترم اول متوسطه اول - سال تحصیلی 1400-1399 خلاصه ای از فعالیت ها و نحوه اجرای برنامه ها، کلاس ها و امتحانات متوسطه اول مهر در این فایل قرار دارد.

ماهنامه مهر - شماره 4

در شماره چهارم "ماهنامه مهر" به گزارش نحوه برگزاری آزمون‌های ترم اول، ارائه برنامه‌های مطالعاتی پیشنهادی برای دانش‌آموزان، برگزاری آزمون‌های تستی منظم صبحانه و شبانه، تبریک تولد دختران پاییزی مهر و ... پرداخته شده است.

مهرنامه بهمن ماه

پنجمین شماره مهرنامه مقطع دبستان در تاریخ یکم دی ماه منتشر شد در این مهرنامه تمامی فعالیت های دی ماه در قالب pdf ارائه گردیده است

ماهنامه مهر - شماره 3

در سومین شماره "ماهنامه مهر" به ویژه برنامه شب یلدا، برگزاری جلسه مجازی آموزش خانواده، برگزاری جلسه تعاملی اولیا و دبیران، گزارش عملکرد آموزشی دبیرستان مهر و ... پرداخته شده است.

مهرنامه ماه دی

چهارمین شماره مهرنامه مقطع دبستان در تاریخ یکم آذر ماه منتشر شد در این مهرنامه تمامی فعالیت های آذر ماه در قالب pdf ارائه گردیده است

ماهنامه مهر - شماره 2

در این شماره "ماهنامه مهر" به ویژه برنامه روز دانش‌آموز، پیام تبریک دبیران به دانش‌آموزان، برگزاری اولین جلسه اولیا و مربیان، گزارش عملکرد آموزشی دبیرستان مهر و ... پرداخته شده است.

مهرنامه آذر ماه

سومین شماره مهرنامه مقطع دبستان در تاریخ یکم آذر ماه منتشر شد در این مهرنامه تمامی فعالیت های آبان ماه در قالب pdf ارائه گردیده است

ماهنامه مهر - شماره 1

در اولین شماره "ماهنامه مهر" به گزارش عملکرد آموزشی دبیرستان مهر از شروع کلاس‌های تابستان تا پایان مهر ماه و ... پرداخته شده است.

مهرنامه آبان ماه

دومین شماره مهرنامه مقطع دبستان در تاریخ یکم آبان ماه منتشر شد در این مهرنامه تمامی فعالیت های مهر ماه در قالب pdf ارائه گردیده است

مهرنامه مهرماه

اولین شماره مهرنامه مقطع دبستان در تاریخ یکم مهر ماه منتشر شد در این مهرنامه تمامی فعالیت های شهریور ماه در قالب pdf ارائه گردیده است