مدرسه متوسطه اول دخترانه مهر با بکارگیری روش‌های نوین آموزشی، متدهای مهندسی آموزشی و ارائه الگویی نو و مناسب با شرایط قرن جدید، بستری مناسب برای رشد و بالندگی جوانان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در سطح عالی است.

علاوه بر آن این مکان آموزشی با بهره‌گیری از کادر و دبیران متعهد و مجرب و سیستم آموزشی هوشمند مدرسه‌محور نمونه‌ای بارز از نظام تحول آموزشی است.

دبیرستان مهر، مدرسه‌ای شاد، سالم و با بنیه آموزشی و فرهنگی قوی

آشنایی با فعالیت‌های واحد آموزش

• کادر آموزشی و اجرایی مجرب و جوان
  • کادر مشاوره‌ای قوی
  • روانشناس مقیم
  • تدریس زبان انگلیسی و فرانسه
  • استفاده از کتب کمک آموزشی مبتکران و برگزاری آزمون‌های جامع مبتکران
  • مجهز به سالن ورزشی
  • برگزاری کلاس‌های زومبا و آمادگی جسمانی
  • صرف صبحانه در مدرسه
  • ساعت آموزشی از 7:10 دقیقه تا 14:30
  • برگزاری کلاس‌های تابستانه علمی، تفریحی و پژوهشی
  • تدریس تفکیکی درس علوم (فیزیک- شیمی- زیست- زمین)
  • سیستم حضور و غیاب الکترونیک
  • آموزش کامپیوتر و ارائه مدرک تحت نظر مجتمع فنی
  • آموزش خط زیر نظر انجمن خوشنویسان

واحد آزمون

واحد آزمون، آموخته‌های دانش‌آموزان را ارزیابی می‌کند و به وسیله‌ی نتایج ارایه شده، همکاران می‌توانند نتیجه‌ی فرآیند آموزش خود را بسنجند.

هدف این آزمون‌ها بررسی عملکرد یادگیرندگان و داوری درباره‌ی کیفیت آموزش و اثربخشی روش‌ها و مواد آموزشی است. نتایج این آزمون تعیین می‌کند که دانش‌آموزان تا چه حد به هدف‌های آموزشی از پیش تعیین‌شده نزدیک شده‌اند. این ارزشیابی در طول دوره‌ی آموزش، یعنی زمانی که فعالیت آموزشی معلم در جریان است و امکان رفع مشکلات یادگیری دانش‌آموزان و برطرف‌کردن نواقص آموزشی فراگیران میسر است، صورت می‌گیرد.

آشنایی با فعالیت‌های واحد آزمون

واحد مشاوره

در مجتمع آموزشی مهر در تلاشیم علاوه بر آموزش‌های مرسوم در مدارس به بُعد پرورش و سلامت روح و روان کودکان و نوجوانان این سرزمین نیز توجه ویژه داشته و در این زمینه نیز آموزه‌های مناسب این سن را با شیوه علمی، زیر نظر متخصین رشته روانشناسی کودک و نوجوان به دانش‌آموزان ارائه دهیم. در این راستا گوشه‌هایی از فعالیت روتین مجتمع به شکل خلاصه شرح داده می‌شود:

• تخلیه هیجانی
  • غلبه بر اضطراب
  • تشویق به تفکر
  • مشاوره حضوری
آشنایی با فعالیت‌های واحد مشاوره

مرام نامه مجتمع آموزشی مهر

با توکل به خداوند مهربانیها

" برآنیم تا با برنامه ریزی های لازم دخترانی فرهیخته، خودباور، مطمئن به نفس، آشنا با شان و منزلت خود، مودب به مبادی آداب، خود کنترل، شاد، مسئول و آشنا با فرهنگ اسلامی و ایرانی را به فرداها بسپاریم ."