با توجه به  هدفهای کلان درچشم انداز 1404، تربیت انسان متعهد، ارتقای نقش نظام تعلیم و تربیت، برقراری نظام کارآمد مدیریت انسانی ، افزایش مشارکت همگانی، گسترش عدالت آموزشی ، بهسازی در نظام برنامه ریزی آموزشی ، افزایش کارآیی در نظام تعلیم و تربیت و کسب موقعیت نخست تربیتی در منطقه و جهان اسلام  را سرلوحه فعالیت های دبستان قرار داده ایم.
در جهت رشد و تربیت دختران ایرانی برای اینکه مادرانی شایسته و زنانی نام آور باشند. دبستان مهر با توکل به خدا و توسل به بانوی دوعالم حضرت صدیقه زهرا (س) در سال تحصیلی جدید 1399-1400و با توجه به شرایط جامعه ، تحولالت بنیادینی در برنامه های آموزشی و پرورشی ایجاد کرده است.
وبا فراهم آوردن بسترهای آموزشی و ارتقای همکاران و دانش آموزان، عرصه را برای آموزش و ایجاد خلاقیت و شکوفایی در راستای تربیت دخترانی شاد و مسئولیت پذیر آماده کرده است.

محورهای دبستان

• نمایش خلاق
  • خبرنگاری

صبحگاه علمی

به منظور ارتقای سطح آموزش و آشنایی عملی دانش آموزان با پدیده های علمی، مجموعه مهر اقدام به اجرای آزمایش های علمی متناسب با سنین مختلف کرده است. در این آزمایش ها دانش آموزان از نزدیک و به صورت عملی با مطالب علمی جدید در قالب آزمایش های ساده آشنا میشوند.

مشاهده لیست آزمایش های علمی